Ο Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη ΔΗΜΑΡ. Η συνάντηση έγινε για να γίνει η πρώτη επαφή με το νέο εκπρόσωπο τύπου Χρήστο Μαχαίρα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σηκώθηκε απ το τραπέζι , έχοντας στο πλευρό του το Χρήστο Μαχαίρα αλλά και το Θεόδωρο Μαργαρίτη και εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ παράλληλα όμως προανήγγειλε εκπλήξεις το επόμενο διάστημα στο πεδίο των συνεργασιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πορευόμαστε διευρύνοντας το χώρο της δημοκρατικής αριστεράς.Πολλά πράγματα είναι σε εξέλιξη και θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Η ΔΗΜΑΡ μετά τις αποφάσεις της, με όποιους βουλευτές εκλέξει θα είναι μέλος των σοσιαλιστών δημοκρατών της Ευρώπης».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και απάντησε στις κατηγορίες που είχε εκτοξεύσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν αναγνωρίζουμε κανένα μονοπώλιο σοσιαλισμού στην Ελλάδα.Ηθικοί- ανήθικοι τέτοιοι σχολιασμοί δεν έχουν σχέση με τη ΔΗΜΑΡ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κος Κουβέλης τόνισε πως το ελληνικό πρόβλημα δεν έχει λυθεί και εκτίμησε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταγράψει πολύ καλές επιδόσεις στις ευρωεκλογές για τις οποίες όμως σημείωσε ότι περιμένει άνοδο των ευροσκεπτικιστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης