Η πραγματικότητα διαψεύδει τα όσα έλεγαν προεκλογικά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», οι βουλευτές είπαν τη μισή αλήθεια.

Την άλλη μισή, όπως και τη βουλευτική τους αποζημίωση και το αυτοκίνητο που τους παρέχει η Βουλή, τα κράτησαν για τον εαυτό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι βουλευτές του κόμματος κράτησαν τις 2.000 ευρώ το μήνα από τη συνολική βουλευτική αποζημίωση (περίπου 4.500 ευρώ) και το υπόλοιπο ποσό παραδίδεται κάθε πρώτη του μήνα στο κόμμα.

Ωστόσο, προεκλογικά έλεγαν ότι θα παίρνουν «μισθό αντισυνταγματάρχη», ο οποίος δεν υπερβαίνει -χωρίς τέκνα- τα 1.400 ευρώ καθαρά τον μήνα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν παρέδωσαν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, με εξαίρεση τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος παραχώρησε το δικό του σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Τα υπόλοιπα οχήματα χρησιμοποιούνται «για τις ανάγκες του κόμματος, των τοπικών οργανώσεων και για κοινωνικό έργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους βουλευτές που έχουν αποποιηθεί όλα τα προνόμια, ο βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Σιούφας, καταγγέλλει στον «Ελεύθερο Τύπο» τη Χρυσή Αυγή για ανειλικρίνεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης