Της Άντζελας Πεΐτση

Με την πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, αυτή τη φορά στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης, έδωσε στη δημοσιότητα τα εκλογικά κέντρα για την εκλογή προέδρου στις 20 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα πρόκειται για 24 εκλογικά τμήματα στην Α’ Θεσσαλονίκης και 27 εκλογικά τμήματα στην Β’. Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής, εκτός από τα μέλη της ΝΔ, έχουν και οι «φίλοι» της. Για να μετέχει κάποιος στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών, να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα και το αντίτιμο των 3 ευρώ. Στην Α΄ Περιφέρεια, η μεταφορά του εκλογικού κέντρου που φιλοξενείται στο 8ο Παράρτημα ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Σινιόσογλου, στην οδό Αρτάκης 9.

Στη Β΄ Περιφέρεια, η μεταφορά του εκλογικού κέντρου της Σίνδου του Δήμου Δέλτα, από το Συνεδριακό Κέντρο της οδού Αλ. Παπάγου 7, ακριβώς απέναντι, στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Δέλτα.

Επίσης η ΝΔ διευκρινίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, οι εκλογείς ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισαν την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

• Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

• Όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr, ενώ σχετική ενημέρωση παρέχεται και από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).

Το zougla.gr δημοσιεύει αναλυτικά τους πίνακες των εκλογικών τμημάτων που επαναστήνονται για τις εκλογές της 20ς Δεκεμβρίου, για το σύνολο του νομού Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης