Ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση, στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει πως απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των συμφωνηθέντων με τους δανειστές, προκειμένου να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η χρηματοδότηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να υπάρχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα απολογισμός πεπραγμένων, ενώ θα ξεκαθαρίσει πως -δεδομένης της κατάστασης της χώρας- δεν επιτρέπεται να διαπιστωθεί χρονοτριβή με πρόσχημα τη γραφειοκρατική πρακτική του Δημοσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής, στο Προεδρικό Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα και του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτη Σγουρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης