Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ρόλου του συνταγματολόγου και υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος Ηλία Νικολόπουλο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη Χαριλάου Τρικούπη ως «συνταγματολόγος της Χρυσής Αυγής» έδωσε την Πέμπτη ο Δημήτρης Καρύδης, γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο Καρύδης χαρακτηρίζει τον Ηλία Νικολόπουλο «Μπαλτάκο του ΣΥΡΙΖΑ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχόλιό του ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

«Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ξύλο στη Λαϊκή του Κολωνού από τους Χρυσαυγίτες και πολύ σωστά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να υψωθεί τείχος απέναντι στην εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση.

» Την ίδια ώρα ο Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον αυτόκλητο υπερασπιστή “Συνταγματολόγο” της Χ.Α, Η. Νικολόπουλο. Ο εν λόγω κύριος, δεν θεωρεί ότι η Χ.Α, είναι εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση, αλλά ότι οι Χρυσαυγίτες που διώκονται για δολοφονικές πράξεις, έχουν φτιάξει τάγματα εφόδου, και οπλοφορούν, απλώς διώκονται πολιτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

» Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τρώνε ξύλο και ο Μπαλτακος του ΣΥΡΙΖΑ, αποθεώνεται από τους Χρυσαυγίτες.

»Τελικά η αντίληψη που επικρατεί στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, “απ´ολα να εχει ο μπαχτσές”, μόνο και μόνο για να αναρριχηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία, οδηγεί σε ιδεολογική και πολιτική παράνοια και σε πλήρη εξευτελισμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης