Τα σχέδιά του για το ελληνικό «Νταβός» (σ.σ. η νήσος Αιγιαλεία) ξεδίπλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, σε δηλώσεις του.

Ο κ. Μάρδας, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για το εν λόγω ζήτημα και στο επίκεντρο έχει τεθεί η δημιουργία καμπάνιας για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, σχεδιάζεται η διοργάνωση ενός «ενός μεγάλου κονσέρτου που θα έρθουν φωνές απ’ όλο τον κόσμο, πολύ υψηλού επιπέδου».

Μάλιστα, όπως τόνισε, σχεδιάζεται να κληθούν για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση φωνές μεγάλου «βεληνεκούς» όπως η Beyonce ή η Shirley Bassey!

Σχετικά με το «στήσιμο» του κονσέρτου έδωσε έμφαση στην ιδέα μιας σκηνής όπου θα βρίσκεται μία τραγουδίστρια και πίσω της θα προβάλλονται σε οθόνη πλάνα με «άρωμα» Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα επενδυτικά σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία του «Νησιού Τεχνών και Φιλοσοφίας», ένα σύγχρονο παγκόσμιο πολιτιστικό κέντρο.

Στο νησί θα αναπτυχθεί ένα παγκόσμιο πολιτιστικό κέντρο που θα αποτελείται από συνεδριακά κέντρα εργασίας και από εθνικές εστίες πολιτισμού, ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο, ζώνη φιλοξενίας επισκεπτών, ζώνη αναψυχής και αθλοπαιδιών και ζώνη ανοικτού «αρχαιολογικού» θεάτρου.

Διαβάστε επίσης:
Επενδυτικά σχέδια 70 δις ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης