Για λαϊκισμό κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με αφορμή τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπας δίνει ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις σε ένα λαό που υποφέρει και «τάζει λαγούς με πετραχήλια στους πάντες για τα πάντα».

«Αντί να μας λέει ο κ. Τσίπρας ότι θα αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης, ας μας πει αν σε κάθε περίπτωση θα συμβάλλει στην παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα και την Ευρώπη», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την ευρωπαϊκή προοπτική του τόπου και να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προωθήσει την πρότασή του για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης και ενότητας.

Αλλά και οι Οικολόγοι Πράσινοι κατηγόρησαν τον Αλέξη Τσίπρα για «επαναλήψεις» και «γενικολογίες». Η συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου επεσήμανε ότι η χώρα χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι ο διπολισμός κάθε άλλο παρά συμβάλλει στις απαιτήσεις και την κρισιμότητα των στιγμών.

Eπιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης