Στις 3.50 μ.μ. ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της Κουμουνδούρου ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό για τις διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αύριο ή την Τετάρτη το πρώι θα ανακοινωθεί και η κυβέρνηση. Θα είναι μια κυβέρνηση προοδευτική που θα συνεχίσει το έργο που ξεκινήσαμε αυτούς τους 6 μήνες».

Άσκησε κριτική στους δημοσκόπους ενώ επιτέθηκε στην ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ λέγοντας ότι «σε όλες τις δημοσκοπήσεις βγάζατε τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής».

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα κόμματα είπε πως ελπίζει «οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του ελληνική λαού για εθνική ομοψυχία -εμείς κόμματα από διαφορετικούς χώρους, στην προοδευτική βέβαια κατεύθυνση, το αποδείξαμε- και ελπίζω να στηρίξουν την κυβέρνηση αυτή, που είναι κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ΠΑΣΟΚ και τη Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως η ίδια δεν έχει λόγο να απολογείται για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Είναι χρυσή ευκαιρία να απομονωθούν τα βαρίδια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε πως η Φώφη Γεννηματά πρέπει να βγάλει εκτός τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης