«Ειδικά οι λιβελογράφοι πρέπει να γνωρίζουν πως αντέχω άπειρη πολιτική κριτική, αλλά έχω και ένα όριο, όταν θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου και η πολιτική κριτική μετατρέπεται σε απλή λάσπη. Ας μη δοκιμάζουν τις αντοχές μου»! Η δήλωση αυτή του Νίκου Νικολόπουλου έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ξενοδοχείο Patra Palace και δεν ήταν τυχαία! Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, από την ημέρα της παραίτησής του έχει δεχθεί «καταιγισμό» συκοφαντικών δημοσιευμάτων αλλά και δημοσιογραφικές «απειλές»!

Σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν στη διάρκεια της ομιλίας του, φωτογράφοι κάποιων κυριακάτικων εφημερίδων εμφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και φωτογράφιζαν το κτήριο στο οποίο διαμένει αλλά και τις 10 γκαρσονιέρες (που δηλώνονται και από τη σύζυγό του) τις οποίες έχει χτίσει ο πεθερός του, Ανδρέας Μανωλόπουλος, πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, σύμφωνα με το dete, απάντησε από το βήμα του Patra Palace, πως περιμένει… τα πάντα! Υπενθύμισε, δε, πως θα ανεχθεί κάθε πολιτική επίθεση, όχι όμως «βολές» στην οικογένειά του. Εκεί θα απαντήσει με μηνύσεις. «Έχω καταδικάσει μία τοπική και μία αθηναϊκή εφημερίδα. Δεν πήρα λεφτά, αλλά τις καταδίκασα» δήλωσε.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης