Με μια παρέμβαση, – μέσω Twitter – ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης τοποθετήθηκε επί μια σειρά θεμάτων σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, για την υποβάθμιση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας από την κυβέρνηση καθώς και για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα του σε δυσχερή θέση.

«Η χώρα έχει ανάγκη την πολιτική σταθερότητα. Όμως, δεν ταυτίζεται με τη συντηρητική πολιτική και τη διαρκή υποχώρηση στις πιέσεις της τρόικας» ήταν το πρώτο tweet του @fotiskouvelis το πρωί της Τετάρτης για να συνεχίσει:

«Η θέση της κυβέρνησης,ότι εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές υποβαθμίζει την κοινοβουλευτική διαδικασία και ακυρώνει κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα»

«Η δημοσκοπική υποχώρηση θα αντιστρέφεται όταν γίνονται ευδιάκριτα όσα επισημάναμε και αναδειχθεί η υπεύθυνη, δημοκρατική και μεταρρυθμιστική πολιτική παρουσία της ΔΗΜΑΡ και στη νέα φάση. Η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση ήταν απόδειξη της υπευθυνότητας μάς. Με την ίδια ευθύνη συνεχίζουμε και σήμερα». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης