Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και της ΝΔ με επίκεντρο τη σύμβαση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέδωσε το Σάββατο ανακοίνωση, απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εμπλοκή του κ. Καμμένου στο θέμα της πώλησης και για την ύπαρξη μεσολαβητή στη συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση γίνεται δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την ότι «σύρεται» από συγκεκριμένα συμφέροντα, ενώ γίνεται ειδική αναφορά και στην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Από τα μαλλιά της προσπαθεί να πιαστεί η Νέα Δημοκρατία μετατρέποντας το κόμμα σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε. Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στις κατηγορίες του κ. Καμμένου σε ιδιαίτέρως έντονο ύφος, αναφέροντας:

«Και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου. Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη Υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος. Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Μετά την αντίδραση της ΝΔ ο κ. Καμμένος επανέρχεται στο ζήτημα με νέα ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news. Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης