Την ήττα των δημοσκόπων και των πρώτων exit polls σηματοδότησε το κλείσιμο της κάλπης…

Tην ίδια ώρα επιβεβαιωνόταν πανηγυρικά η διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr για τον Δήμο Πειραιά (ολοκληρώθηκε την Παρασκευή), στην οποία ο Γιάννης Μώραλης εμφανιζόταν να έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών του μεγαλύτερου λιμένα της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, ο Γιάννης Μώραλης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 32,79%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Βασίλη Μιχαλολιάκο με 31,78% και στην τρίτη τον Θ. Δρίτσα με 17,2%.

Καθίσταται σαφές ότι η διαδικτυακή ψηφοφορία έδωσε έγκυρη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, καθώς η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερα κινείται -σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα- στο 1,1% και πέτυχε το υψηλό διψήφιο ποσοστό του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσα, την ώρα που οι δημοσκόποι του έδιναν περίπου 10%.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr στην οποία ο Γιάννης Μώραλης έρχεται πρώτος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη Κυριακή, η KAΠΑ RESEARCH εμφάνισε διαφορά 6,9 μονάδων υπέρ του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έναντι του Γ. Μώραλη…

Τις ίδιες λανθασμένες εκτιμήσεις έκανε και η GPO για λογαριασμό της εκπομπής «ΑΝΑΤΡΟΠΗ». Στην πρόθεση ψήφου ο κ. Σγουρός ερχόταν πρώτος με 23,1% έναντι της Ρένας Δούρου που συγκέντρωνε 17,8%. Στον υποψήφιο της Χ.Α., Η. Παναγιώταρο έδινε τα μισά εκλογικά ποσοστά. Όσον αφορά τον Δήμο της Αθήνας, ο Γ. Καμίνης -στη δημοσκόπηση της GPO- έκοβε το νήμα με 5 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο Σπηλιωτόπουλο και 6 μονάδες από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης