«Μια τρύπα στο νερό» ήταν το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και την Τρόικα για τους πλειστηριασμούς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα και όπως έγινε γνωστό, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στους όρους κάτω από τους οποίους θα βγαίνει στο σφυρί η πρώτη κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τρόικα δέχεται τη 12μηνη παράταση στο νόμο Κατσέλη, ωστόσο διαφωνεί στα κριτήρια για υπαγωγή στο νόμο, ζητώντας αυστηροποίηση του πλαισίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπήρξε πρόοδος σήμερα. Τους εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε περιθώριο υποχώρησης και πως προτείνουν κάτι που δεν μπορούμε να δεχτούμε», ανέφερε κορυφαίος αξιωματούχος του υπουργείου Ανάπτυξης, έπειτα από το ραντεβού με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν πως μέχρι το τέλος του έτους πρέπει να υπάρξει σχετικός νόμος, ωστόσο η ελληνική πλευρά επιδιώκει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Αύριο, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση Χατζηδάκη – Τρόικας στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης:
Πλειστηριασμοί και με τη βούλα, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, 09:50

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης