Την αντίθεσή του στη λογική των χρισμάτων εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό για την προεκλογική κούρσα του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ποιον από τους δύο υποψήφιους δημάρχους θα επιλέξει, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε τελείως από τη λογική των χρισμάτων και της στήριξης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και όταν δίνεται (η στήριξη) δεν νομίζω ότι επηρεάζει και πολύ τις επιλογές των πολιτών. Σε μία εποχή όπου τα κόμματα έχουν σε μεγάλο βαθμό απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών η στήριξη έχει πολύ μικρότερη σημασία» πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε, δεν μπορεί να πει «στον κ. Κακλαμάνη ή σε οποιονδήποτε “μην κατέβεις” αν θέλει να κατέβει».

Ωστόσο, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι δεν θα ζητούσε από τον κ. Κακλαμάνη να αποσυρθεί, καθώς -όπως είπε- μία τέτοια παρότρυνση «δεν θα έχει αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, τάχθηκε κατά των διαγραφών «ανταρτών» που επιλέγουν να κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς να έχουν τη στήριξη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης