Στον χορό της… ΔΕΘ μπαίνει το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστες ημέρες για τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει μπαράζ επαφών με εκπροσώπους εργαζομένων αλλά και του εμπορικού κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν της σημερινής συνάντησης με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο ο κ. Τσίπρας έχει δώσει για αύριο ραντεβού με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων αλλά και με επιχειρηματίες της Β. Ελλάδας. Παράλληλα σύντομα αναμένεται να συναντηθεί και με μέλη της ΓΣΕΕ.

Ο πρωθυπουργός προετοιμάζει τον… χαρτοφύλακά του, συγκεντρώνοντας τα αιτήματα και τα θέματα που θέτουν στο τραπέζι οι εκπρόσωποι των φορέων και διαμορφώνοντας έτσι την ατζέντα των προτάσεών του στη ΔΕΘ. Η κυβέρνηση παράλληλα ποντάρει στην έγκριση από την Ε.Ε. των αιτημάτων που έθεσε επί τάπητος το οικονομικό επιτελείο.

Ως εκ τούτου, εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη ΔΕΘ με μια σειρά προτάσεων για την παροχή διευκολύνσεων σε όσους έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης