«Η βιομηχανία προσλήψεων ημέτερων, που είχαν στήσει οι βουλευτές Θεσσαλονίκης και τα κόμματά τους, είναι μία μόνο από τις αιτίες που οδήγησαν τον ΟΑΣΘ ένα βήμα πριν την κατάρρευση και ο οποίος διασώθηκε με την αποφασιστική παρέμβαση της κυβέρνησης για την αποϊδιωτικοποίηση του» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με αφορμή δημοσίευμα, που αναφέρεται σε παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ για προσλήψεις εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

«Μετά το έγγραφο του βουλευτή της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Γκιουλέκα που είδε το φως της δημοσιότητας και ο οποίος ζητούσε της πρόσληψη συγκεκριμένων εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ, αποκαλύφθηκε ολόκληρη βιομηχανία ρουσφετιών. Συγκεκριμένα η εφημερίδα Documento με δημοσίευμα της αποκαλύπτει ότι και άλλοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης, ο κ. Καράογλου και η κ. Ράπτη, ζήτησαν εγγράφως την ρουσφετολογική πρόσληψη 112 εργαζόμενων» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης να τοποθετηθεί για «τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις των βουλευτών του κόμματος του», σημειώνοντας: «Ομολογούμε πως στις 23 κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη Θεσσαλονίκη παραλείψαμε να συμπεριλάβουμε τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, αλλά είναι ένας τομέας που δεν γνωρίζουμε, σε αντίθεση με τους βουλευτές της ΝΔ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης