Με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα δειπνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του σε Ηλεία και Μεσσηνία.

Το ραντεβού γίνεται σε μία περίοδο πολιτικών εξελίξεων κυρίως διπλωματικής φύσεως, καθώς κορυφώνονται οι διεργασίες και οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του «Μακεδονικού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραπέζι στον πρόεδρο της ΝΔ θα κάνει στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς, την παραμονή της Υπαπαντής, αμέσως μετά την άφιξη του κ. Μητσοτάκη από την Ηλεία, όπου απόψε θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία και εν όψει του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή για το ζήτημα αυτό, την ίδια ώρα που ο τοπικός ιεράρχης Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος με δημόσιες δηλώσεις του έχει ταχθεί κατά των συλλαλητηρίων.

Μάλιστα, πολιτικοί κύκλοι τονίζουν πως δεν αποκλείεται ο Αντώνης Σαμαράς να παρέμβει και να τοποθετηθεί ανοικτά για τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων, στηρίζοντας ανοιχτά τις συγκεντρώσεις των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Καλαμάτα προκειμένου να παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον μητροπολιτικό και καθεδρικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού.

Εκεί θα βρίσκονται αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης