Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανέφερε λακωνικά: «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές».

Ο πρωθυπουργός απάντησε με την ίδια φράση σε σχόλιο των δημοσιογράφων, ότι στη Βουλή θα υπάρχει πλέον ένα κόμμα με σχεδόν τη μισή του κοινοβουλευτική ομάδα με ποινικές εμπλοκές ή υπό παραίτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Δημοκρατία έχει θεσμούς για την προστασία της και η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της» τονίζει ο υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, κληθείς να σχολιάσει τις συλλήψεις του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κεδίκογλου τονίζει ότι η υπόθεση «δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική» και αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια δικαστική διαδικασία και προέχει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη απερίσπαστη. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η Δημοκρατία έχει θεσμούς για την προστασία της και η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης