Για παρωχημένη ιδεολογία, τυχοδιωκτική πολιτική και ατεκμηρίωτη επιχειρηματολογία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, επισημαίνοντας πως ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη σε αυτά και θα επιλέξει την ομαλότητα και τη σταθερότητα στη χώρα.
 
Κατά την ομιλία του επί του Προϋπολογισμού του 2015, για τον οποίο είπε πως φέρνει την ανάπτυξη μετά από έξι χρόνια ύφεσης, ο κ. Ντινόπουλος επικέντρωσε τη σφοδρή κριτική του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ στον τρόπο που πολιτεύεται στον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ μετέρχεται ψεύδη, κάνει σπέκουλα και πολιτικό τζόγο σε βάρος τόσο των αυτοδιοικητικών αρχών όσο και των εργαζομένων, σπέρνοντας αναστάτωση όταν υποστηρίζει και υποστήριζε πως «δεν θα έχουν θέρμανση τα σχολεία της παραμεθορίου», ότι μειώνονται οι πόροι προς την Αυτοδιοίκηση και τα προνοιακά επιδόματα, ότι θα γίνουν απολύσεις και ότι δεν θα βγουν τα νούμερα για την εθελούσια διαδημοτική κινητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Εσωτερικών διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς, λέγοντας πως σε κανένα σημείο εκείνοι που τα είπαν αυτά δεν δικαιώθηκαν, αντιθέτως, επισήμανε, με τα τόσα «ψεύδη» ακόμη και οι δήμαρχοι που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ τούς γυρνούν την πλάτη. «Σας ξεπερνάει η πραγματικότητα» ανέφερε προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης