Συνέχεια στην κόντρα του με την εφημερίδα «ΑΥΓΗ» δίνει με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει «… ηλίθιο και ειρωνικό το σημερινό άρθρο στην ΑΥΓΗ», ενώ σημειώνει ότι ματαιοπονούν «…ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν ΚΑΙ να μη με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η ανάρτηση στo Facebook του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου: «Ένα ακόμη ηλίθιο ειρωνικό άρθρο με αιχμές εναντίον μου σήμερα στην “Αυγή”, με την υπογραφή αυτήν τη φορά του Γιώργου Ανανδρανιστάκη. Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται, είναι φανατικοί οπαδοί της θεωρίας “Και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο”, τουτέστιν ΚΑΙ να μη με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου. Για να πετύχουν το δεύτερο έχουν ξεκινήσει στην “Αυγή” έναν πόλεμο νεύρων με άρθρα που αφήνουν διαρκώς αιχμές εναντίον μου ότι εξυπηρετώ (συνειδητά ή μη) αλλότρια συμφέροντα: προχθές ο Μουλόπουλος, χθες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης. Τους πληροφορώ ότι ματαιοπονούν. Αφού τους υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε και αν το θελήσει, τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν. Την καλημέρα μου, σύντροφοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης