Την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη σχολίασε σε συνέντευξή της σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου αναφέροντας πως «γελάνε και οι πέτρες».

«Είναι αστειότητα να μιλάει η Ν.Δ., που είναι γνωστές, πασίγνωστες στο πανελλήνιο και εδώ και χρόνια οι σχέσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εμάς κανένας επιχειρηματίας δεν μας κρατά από πουθενά» είπε η κ. Σβίγκου και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να βγαίνει ο κ. Μαρινάκης, μέρες μετά από το περιβόητο νυχτερινό του τηλεφώνημα, και σε ανακοίνωση του να λέει ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση της Ν.Δ., αυτό είναι κάτι με το οποίο ”γελάνε και οι πέτρες”».

«Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε πολίτης διαβάζει την ανακοίνωση από τον κ. Μαρινάκη, τον γνωστό κ. Μαρινάκη με τις γνωστές συγγενικές σχέσεις κιόλας με την οικογένεια Μητσοτάκη, καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι αστειότητες. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν για το αν έχουμε σχέσεις ή όχι με τον κ. Μαρινάκη – αυτό είναι πασιφανές σε όλους τους πολίτες» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Όλες τις προηγούμενες μέρες βλέπουμε έναν ολόκληρο πόλεμο που προσπαθεί να στήσει το πολιτικομιντιακό σύμπλεγμα επειδή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, μια τεράστια επίθεση απέναντι στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά fake news και με πολύ μεγάλο θράσος» επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης