Σκληρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν σκοπεύουμε να δώσουμε χέρι βοηθείας ούτε στα αστικά κόμματα ούτε στις ιμιτασιόν λύσεις».

Αναφερόμενη ειδικότερα στον δικομματισμό, είπε ότι «δικομματισμός και διπολισμός είναι να στριμώχνεται ο λαός από τη μία μέσα από την τρομοκρατία και από την άλλη μέσα από την αυταπάτη και να μην αλλάζει τίποτα παρά μόνο να αλλάζει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταλαβαίνετε έτσι γιατί αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση. Όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, θα είμαστε και εμείς στην αντιπολίτευση» διεμήνυσε η κα Παπαρήγα.

«Δεν θέλουμε κυβέρνηση του ΚΚΕ και των συμμάχων του αλλά κυβέρνηση της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Δύο βασικές προτάσεις κυριαρχούν στη σημερινή Βουλή. Η αυθεντική πρόταση του φιλελεύθερου πόλου για φιλελεύθερη ανάπτυξη και η ιμιτασιόν πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για φιλολαϊκή ανάπτυξη. Όμως, και οι δύο είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Σε αυτήν την ανάπτυξη θα επιβιώσουν οι καρχαρίες» υπογράμμισε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Τέλος, αναφερόμενη στο θέμα του πλεονάσματος σημείωσε: «Τι πλεόνασμα, μας έχουν βάλει μέσα στον τάφο. Αυτό που λένε ότι θα μοιράσουν για την αποκατάσταση των αδικιών είναι ψίχουλα για ένα ελάχιστο μέρος του πληθυσμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης