Υπέρ των πρόωρων εκλογών, εάν η συμφωνία με τους πιστωτές δεν αποτελέσει «έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό», τάχθηκε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

«Όταν εκλέγεσαι, δεν παίρνεις λευκή επιταγή… Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλέον έχουμε περάσει στη χορεία των πολιτικών αποφάσεων, τη λύση θα τη δώσει η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει το μάξιμουμ των υποχωρήσεων, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια υποχωρήσεων πλέον. Οι άλλες πλευρές συμπεριφέρονται σαν κυβερνήτες (…), η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλα περιθώρια από τον ελληνικό λαό να αυτοκαταργηθεί» διεμήνυσε ο υπουργός Εργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις είναι το μίνιμουμ και αυτονόητο και όχι ιδεολογική αγκύλωση. «Εξαντλούμε τα περιθώρια να είναι μέρος της συμφωνίας το ν/σ, αλλά πρέπει να ψηφιστεί ούτως ή άλλως, είναι ή δεν είναι μέρος της συμφωνίας» διευκρίνισε.

Τέλος, ο υπουργός έθεσε ως προτεραιότητα την καταβολή μισθών και συντάξεων έναντι της δόσης του ΔΝΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης