«Το πολιτικό σύστημα πρέπει να στερηθεί όσα στερήθηκε και ο λαός» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ παρατήρησε ότι η χώρα χρειάζεται μια μικρή κυβέρνηση, κυρίως από ανθρώπους που δεν θεωρούν ότι η πολιτική είναι επάγγελμά τους.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στo Kontra Channel, επεσήμανε ότι στόχος του Ποταμιού είναι το 10% «για να πειστούν τα κόμματα εξουσίας ότι υπάρχει στην κοινωνία μια ανερχόμενη δύναμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν δεν χάσουν μέρος της δύναμής τους, αυτό είναι και ένα μήνυμα ότι συγχωρούμε τα λάθη του παρελθόντος» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια και με αφορμή αναφορές που ακούγονται για τη διαπλοκή, σημείωσε: «Αν πίστευα ότι είναι διαπλεκόμενοι ή δωροδοκούμενοι οι πολιτικοί αρχηγοί που διεκδικούν την Πρωθυπουργία δεν θα συνομιλούσα μαζί τους. Λέω όμως ότι μπορεί να έχουν ανεχτεί τη διαπλοκή στα κόμματα τους».

Στο ερώτημα αν προτιμά κάποιο από τα δύο κόμματα που διεκδικούν την πρωτιά, τόνισε ότι «εμείς προτιμάμε να συνεργαστούμε με αυτόν που θα αποδεχθεί τους όρους που θα του θέσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να μας πει ο κ. Μεϊμαράκης με ποιους θα κυβερνήσει. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και ο κ. Τσίπρας. Μπορεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός να λέει ότι έκανε λάθη, αλλά αποτυχημένοι υπουργοί έχουν τοποθετηθεί ξανά σε εκλόγιμες θέσεις. Ποια είναι λοιπόν η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν,Δ,;» διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης