Την Αθήνα επισκέπτεται την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Νατάσα Μπερτό.

Η Ν. Μπερτό ανακοίνωσε το πρόγραμμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, στις 26 Απριλίου, σύμφωνα με το οποίο ο Ζ.Κ. Γιούνκερ θα συναντηθεί στις 10.00 π.μ. με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στις 10.50 θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και γύρω στις 11.30 π.μ. είναι προγραμματισμένη η κοινή συνέντευξη Τύπου του Ζ. Κ. Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Στη συνέχεια, γύρω στις 12.00, ο Ζ.Κ. Γιούνκερ θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Ν. Μπερτό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα ο πρόεδρος της Επιτροπής θα συναντηθεί και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτηθείσα αν η επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα συνδέεται με τις διαβουλεύσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, η εκπρόσωπος της Επιτροπής απάντησε ότι ο Ζ. Κ. Γιούνκερ θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει όλα τα θέματα με την ελληνική ηγεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης