Στην πρώτη γραμμή της δύσκολης μάχης που δίνουν οι Πυροσβέστες και οι Δασοπυροσβέστες με την πύρινη λαίλαπα στη βόρεια Εύβοια και στο πλευρό των κατοίκων της Λίμνης, που ζουν εφιαλτικές στιγμές, βρέθηκε ο υπεύθυνος τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου.

Είδε και διαπίστωσε προσωπικά ο ίδιος, το μέγεθος της τεράστιας καταστροφής, που έχει προκαλέσει η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στη Φαράκλα και εξαπλώθηκε γρήγορα εξαιτίας, των ισχυρών ανέμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κεδίκογλου είχε επαφή με τον Δήμαρχο Λίμνης – Μαντουδίου-Αγίας Άννας, Χρήστο Καλυβιώτη και με τον Διοικητή της Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί η λήψη προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου εξάπλωσης της πυρκαγιάς προς κατοικημένες περιοχές. Επίσης, συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ενημερώθηκε σχετικά με την επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς.

Ο πρώην Υπουργός, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Πυροσβέστες για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν, προκειμένου να προστατέψουν τον τόπο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης