Τη στήριξή του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εν όψει των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Κοέλιο.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Πορτογαλία, ο κ. Κοέλιο ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά «το καλύτερο για τις εκλογές» και επεσήμανε ότι «οι Έλληνες αξίζουν καλύτερη κυβέρνηση και ισχυρή πλειοψηφία για την αλλαγή στη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά» ανέφερε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

Δήλωση Α. Σαμαρά μετά τη συνάντηση με τον Πέδρο Πάσος Κοέλιο

Μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης επίσκεψής του στην Ισπανία και την Πορτογαλία, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της μετανάστευσης. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι σημερινές μας επαφές. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός και η ελληνική πολιτική ηγεσία» υπογράμμισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης