Ψήφο εμπιστοσύνης χαρακτήρισε την ψήφο στο προϋπολογισμό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, συμπληρώνοντας ότι αποτελεί ένα βήμα για την ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας. «Το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης είναι η ανταγωνιστικότητα και η ανάπτυξη» τόνισε ο υπ. Οικονομικών.

Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως θα είναι κρίμα να μετατραπούμε σε Ιφιγένεια, προκειμένου να παραδειγματιστούν κάποιοι άτακτοι και για να φυσήξουν ούριοι άνεμοι στην Ευρώπη. Παράλληλα, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, συμπληρώνοντας πως αυτό που λείπει είναι η ρευστότητα και οι επενδύσεις, που συνιστούν βασικούς αναπτυξιακούς μοχλούς, και πρόσθεσε ότι κρίσιμο ρόλο στην προσέλκυση των επενδυτών αποτελεί το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, χαρακτηρίζοντάς τις φωνές «περί Ειδικών Δικαστηρίων», μισαλλόδοξες και γελοίες.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του κ. Α. Τσίπρα σε γερμανική εφημερίδα αναφορικά με τις επενδύσεις, λέγοντας ότι του δημιουργούν θλίψη και αποτροπιασμό τέτοιες δηλώσεις.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης