Οξύνθηκαν και πάλι τα πνεύματα στη Βουλή, αυτή τη φορά μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής Λεωνίδα Γρηγοράκου και του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου, όταν ο πρώτος, προσπάθησε να… εκμυστηρευτεί κάτι μπροστά όμως στα ανοικτά μικρόφωνα (…)

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμένος επιτέθηκε φραστικά στον προεδρεύοντα της συνεδρίασης όταν τον άκουσε να λέει πως «υπάρχει κι άλλος τρόπος για να περάσει το άρθρο 78». (!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντησή του Πάνου Καμμένου ήταν άμεση και μάλλον χωρίς προσχήματα αφού δεν μίλησε με υποννοούμενα…

«Για να ξέρει ο ελληνικός λαός πώς χαρίζετε 250 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που πήρε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.Έγινε κομπίνα και πραξικόπημα με συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τη συμμετοχή του Γιάννη Τραγάκη και τη δική σας συμμετοχή”, είπε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος πάντα στον κ. Γρηγοράκο με αφορμή τη μη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Σας καταγγέλλουμε και αποχωρούμε από τη βουλή! Θα επιδιώξουμε τη δίωξή σας!», συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ λίγο πριν τα μέλη του κόμματός του αποχωρήσουν από την Ολομέλεια, κάτι το οποίο έπραξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά ο κ. Γρηγοράκος δεν άφησε τις βαριές κατηγορίες να πέσουν κάτω και έξαλλος ανταπάντησε στον κ. Καμμένο καταγγέλοντάς τον ως «κοινό συκοφάντη», για να τον ρωτήσει αμέσως μετά «πού με ακούσατε να το λέω κάτι τέτοιο;» μη έχοντας προφανώς προλάβει να συνειδητοποιήσει την γκάφα του…

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης