Ως «αήθη και αισχρά ψέματα» χαρακτηρίζει ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες μέρες για την περιουσιακή κατάσταση τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του και προαναγγέλλει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη βδομάδα, «για να δώσει περαιτέρω στοιχεία στη δημοσιότητα».

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Χριστόφιας εκφράζει αγανάκτηση και αποτροπιασμό για όσα του καταμαρτυρούν, τα οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «συστηματικά διοχετεύονται και διασπείρονται με διάφορους τρόπους», ενώ παράλληλα εκτιμά ότι «οι πρωταγωνιστές αυτής της στοχευμένης δυσφημιστικής εκστρατείας δεν πρόκειται να τερματίσουν την αισχρή τους δράση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος έκανε επίσης γνωστό πως έχει δώσει εντολή σε «εγκεκριμένο ελεγκτικό γραφείο» να καταγράψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα εισοδήματα, τα δικά του αλλά και της οικογένειάς του, για όλη την περίοδο της πενταετούς θητείας του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας, στοιχεία που – όπως δηλώνει – προτίθεται να τα δώσει στη δημοσιότητα την ερχόμενη βδομάδα σε νέα συνέντευξη Τύπου.

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης