«Οι μικτές τεχνικές πάνω σε καμβά έχουν ως αποτέλεσμα ένα τοπίο που εμπνέεται από τη φύση και παντρεύεται με τη ψυχή! “Διάφανα Τοπία” λοιπόν, αγκαλιάζονται και γίνονται μέρος συλλογής βιωμάτων, με ένα τρόπο ονειρικό και συνάμα ατμοσφαιρικό, καλώντας τον θεατή να γίνει ο ίδιος μέρος της!». Με αυτά τα λόγια υποδέχεται η ζωγράφος Ανδρούλα Κριμιτζά τους επισκέπτες της δεύτερης ατομικής της έκθεσης.

Το εικαστικό δρώμενο, κατάθεση ψυχής της νεαρής ζωγράφου, που φέρει τον τίτλο «Διάφανα τοπία», άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, στο παλιό Δημαρχείο της Γλυφάδας και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00

Λίγα λόγια για τη ζωγράφο

Η Ανδρούλα Κριμιτζά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, το 2011, με δίπλωμα ζωγραφικής, ενώ παράλληλα παρακολούθησε εργαστήρια φωτογραφίας και σκηνογραφίας. Επίσης, είναι αριστούχος απόφοιτη κλασικής κιθάρας του Εθνικού Ωδείου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωγραφική, την κλασική κιθάρα και την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωγράφος με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Γιώργο Παπανικολάου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης