Στο Ηράκλειο Κρήτης διεξάγεται η έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με θέμα: «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Η έκθεση εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, το απόγευμα, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ «Συμμαχία για την Ελλάδα», Γιώργο Καλούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο «Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας», το οποίο φιλοξενεί την Έκθεση. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθηνε ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Συμμαχία για την Ελλάδα» Γιώργος Καλούδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου και Λασιθίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καιεκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Ελληνική Αστυνομία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, καθώς και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων, καθώς και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Στον χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-21:00 ώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης