Φεστιβάλ φωτογραφίας με τίτλο «Ένα κλικ Δημιουργίας» διοργανώνεται στη Νέα Μάκρη. Το θέμα του διαγωνισμού είναι η περιοχή της Νέας Μάκρης (Νέα Μάκρη- Ζούμπερι- Μάτι- Νέος Βουτζάς) και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φωτογραφήσουν κάτι σχετικό με την πόλη (τους ανθρώπους της, τα έθιμα της, τις ομορφιές της ή ότι άλλο θέλουν) με ελεύθερο πνεύμα και δημιουργική ματιά!

Κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να αποστείλει μέχρι 5 φωτογραφίες, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για ενηλίκους και 3 ευρώ για μαθητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους στο e-mail: 1festfoto.ts@gmail.com μέχρι τις 15 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:

Θέμα: Ελεύθερο (αναδεικνύοντας τις ομορφιές, τους ανθρώπους, τα έθιμά της και ότι άλλο η φαντασία μας και τα όνειρά μας καταγράφει στο φωτογραφικό φακό!!!).

Μέχρι 5 φωτογραφίες ο κάθε διαγωνιζόμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέγεθος των αρχείων να είναι 3mb σε jpg μονο για κάθε φωτογραφία.

Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό εκτός αν συμφωνήσει ο δημιουργός και η επιτροπή διοργάνωσής.

Η ανάρτηση των φωτογραφιών θα γίνει από την διοργάνωση και απαγορεύετε η ανάρτηση από τον διαγωνιζόμενο, εφόσον κηρύξουμε εκκίνηση διαγωνισμού μπορεί να κοινοποιήσει το άλμπουμ του ο καθένας όπου θέλει.

Οι φωτογραφίες που θα προκριθούν θα είναι αυτές που θα έχουν τα περισσότερα Likes στο facebook, μέσα στο αρχικό άλμπουμ έως 50%, 30% από την βαθμολογία της επιτροπής Διοργάνωσης, και 20% από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όλοι με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για την πόλη μας και την δημιουργικότητα, μπορεί να συμμετέχουν και σύλλογοι, ομάδες κ.τ.λ. με τους ίδιους όρους.
Υποβολή φωτογραφιών έως 15 Μαΐου 2015.

Συνδρομή Συμμετοχής 5 ευρώ, μαθητές 3 ευρώ.

Όλες οι φωτογραφίες στέλνονται στο e-mail: 1festfoto.ts@gmail.com με τίτλο το όνομα σας.
Μέσα να βρίσκονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας. Τηλέφωνο, facebook name, ηλικία, επάγγελμα.

Τα αρχεία να στέλνονται αν είναι μεγάλα με wetransfer.com αλλιώς μέσα στο e-mail σαν επισυναπτόμενα αρχεία.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα Τοπική Συνεργασία Νέα Μάκρη και στα προφίλ Τοπικές Γέφυρες και Tοπική Συνεργασία Νέα Μάκρη αφού γίνει αυτό μπορείτε να κοινοποιήσετε το άλμπουμ σας όπως θέλετε.

ΟΙ φωτογραφίες πρέπει να είναι τραβηγμένες στο παρόν και όχι παλιές που είχαμε κάπου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης