Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, η γκαλερί «7», εγκαινιάζει το νέο χώρο της επί της οδ. Σόλωνος,20 & Βουκουρεστίου, με την έκθεση : «Η ΕΙΔΗΣΗ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ» σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος [Επιμέλεια έκθεσης:Χρ.Ζαχoπούλου].

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Έκθεση αυτή, οι άνθρωποι του Τύπου γίνονται οι ίδιοι πρωταγω-νιστές της είδησης στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν τα τεκταινόμενα. Οι εργαζόμενοι στον Τύπο-με κύριους πρωταγωνιστές τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, καθώς ο εξοπλισμός τους προ-δίδει την ιδιότητά τους-γίνονται συχνά οι ίδιοι θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω αυτής της έκθεσης διαπιστώνουμε ότι η κάλυψη γεγονότων στην Αθήνα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την κάλυψη πολεμικών γεγονότων. Η έκθεση παρουσιάζει τους κινδύνους που εμπεριέχει μία δημοσιευμένη – ή μη- φωτογραφία, πολλές από τις οποίες δεν έχουν τύχει δημοσίευσης, και αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής στους φωτορεπόρτερ.

Συμμετέχουν :
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π./ ΒΛΑΧΟΣ Α./ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Δ./ ΚΟΥΤ-ΠΟΥΜΑΝΟΣ Β./ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ Σ./ ΜΠΕΛΤΕΣ Α./ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ Γ ./ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Γ. / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α./ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ο./ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Σ. / ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ Χ. / ΠΙΤΤΑΠΑΚΗΣ Λ. / ΣΑΪΤΑΣ Π. / ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ Π. / ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Α./ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Γ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ : 18 .09 – 06 .10 .2012

ΩΡΕΣ : Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 11-2 μ.μ. & 6-9 μ.μ.
Τετάρτη, Σάββατο : 11-3 μ.μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης