Με σύνθημα «Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη» ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με μαγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο.

Από αύριο Κυριακή 17 έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης θα φέρει «δώρα» στον Κορυδαλλό, το πνεύμα της χαράς, της ελπίδας, της αισιοδοξίας, με εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης αλλά και σε οκτώ γειτονιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Δήμος Κορυδαλλού υποδέχεται τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με εκδηλώσεις χαράς, πολιτισμού και αλληλεγγύης. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, επιδίωξη μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και σε όλους τους συμπολίτες μας, τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να χαρούν, να μοιραστούν το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της αγάπης. Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το εορταστικό κλίμα των ημερών θέλουμε να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης, γι αυτό και οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλες σχεδόν τις πλατείες. Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία τον εμπορικό κόσμο της πόλης, ο οποίος δίνει τη δική του καθημερινή μάχη να στηρίξει τις επιχειρήσεις του αλλά και την τοπική οικονομία. Ναι να συγχαρώ επίσης, τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού και τον πρόεδρο Μιχάλη Λώνα για το πλούσιο πρόγραμμα» αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Σταθερό σημείο χαράς και χριστουγεννιάτικης μαγείας θα είναι ο Cine Παράδεισος (Ζάππα 4), αφού από τις 23 έως τις 30 Δεκεμβρίου θα φιλοξενεί αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες και παραστάσεις Καραγκιόζη, με ελεύθερη είσοδο. Για τους φίλους του αθλητισμού, θα πραγματοποιηθούν δυο φιλανθρωπικοί αγώνες στέλνοντας μήνυμα της αλληλεγγύης και στήριξης στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Τέλος, καθημερινά από την Παρασκευή 22 έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου (17. 00 έως 21.00), ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά στην πλατεία Ελευθερίας για να γράψουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, με μεγάλη εορταστική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σημείο εκκίνησης Ταξιαρχών & Γ. Γεννηματά και κατάληξη μέσω της οδού Αθηνάς στην Πλατεία Μέμου.

Στις 12.00 μουσική συνάντηση στο Σπίτι του Άγιου Βασίλη στην Πλατεία Ελευθερίας, πεζόδρομος Αγ. Γεωργίου, με την Μπάντα της Σχολής Music For…

Το απόγευμα στις 18.00, στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, φιλανθρωπική εκδήλωση της Ανάσας Ζωής και του Δήμου Κορυδαλλού »Στολίζουμε το δέντρο των ευχών». Συμμετέχουν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, με χριστουγεννιάτικα κεί-μενα, παραδοσιακά Κάλαντα και τραγούδια και ο Μάγος Funtastico με τα διάσημα τα-χυδακτυλουργικά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης