Συντονιστείτε στο web zougla radio και παρακολουθήστε καρέ- καρέ τις εξελίξεις από την πρώτη εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα.

Το μουσικό γεγονός της χρονιάς ξεκίνησε. Οι Red Hot Chili Peppers έφτασαν στην Ελλάδα και το ΟΑΚΑ αναμένεται να πάρει «φωτιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πλήθος κόσμου έξω από το ΟΑΚΑ)

H zougla.gr και το zougla radio, με τρεις δημοσιογράφους στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου, σας μεταφέρουν με ήχο και εικόνα τα τεκταινόμενα από την πολυαναμενόμενη συναυλία.

Opening Act

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος άνοιξε λίγο μετά τις 19:00 τo συγκρότημα Sunny Side Of the Razor. Οι Sunny Side Of The Razor είναι το ελληνικό συγκρότημα που επιλέχθηκε από το management των RED HOT CHILI PEPPERS για να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρθενική και πολυαναμενόμενη εμφάνιση του μεγάλου συγκροτήματος στην Ελλάδα. Πρόκειται για το συγκρότημα της γνωστής ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη. Η εμφάνισή τους ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 20:00.


(Οι Sunny Side Of the Razor στη σκηνή)

Στις 20:15 εμφανίστηκαν στο stage οι AAAK (As Able As Kane). Το συγκρότημα «γεννήθηκε» στα τέλη της δεκαετίας των ’80s στο Manchester – που εκείνη την εποχή αναφερόταν παντού ως MADchester – και στη σκηνή του κυριαρχούσαν μπάντες όπως οι Happy Mondays και οι Stone Roses.

Διαβάστε επίσης:
Kαυτή αρένα στο ΟΑΚΑ, Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αρώνης, Σωτήρης Σκουλούδης, Φλώρα Πέτση

Βίντεο-φωτογραφίες: Πέτρος Σοφικίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης