Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου και του ΔΗΠΕΘΙ για τις παραστάσεις του έργου «Σκουληκότρυπα», που θα δοθούν στο δημοτικό θέατρο (παλαιά σφαγεία) την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου, με ώρα έναρξης 21.15. Τιμή εισιτηρίου: 10 €, φοιτητικά – ανέργων 8€.

Το έργο παρουσιάζεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Θεατρική άνοιξη στο δημοτικό θέατρο» από τη θεατρική ομάδα Cassettina. Χορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι το Δημοτικό Ραδιόφωνο και η ΕΡΑ – Σταθμός Ιωαννίνων. Η ομάδα Cassettina ιδρύθηκε το 2011 από την Αλέκα Τόμπρου και τη Γλύκα Στόιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Σκουληκότρυπα» είναι η πρώτη της παραγωγή, με καλές κριτικές, απ’ όπου παίχθηκε. Συντελεστές της παράστασης είναι: σκηνοθεσία: Λίλα Σταμπούλογλου, ερμηνεύουν: Γλύκα Στόιου, Αλέκα Τόμπρου, κείμενα: Γλύκα Στόιου, σκηνικά – κουστούμια: Αλέκα Τόμπρου, μουσική επιμέλεια: Cassettina, σχεδιασμός φωτισμών: Θανάσης Λεφάκης, βίντεο: M.c.R. Production, φωτογραφίες: Χρήστος Καπάτος, επεξεργασία φωτογραφιών: Φωτεινή Περτσινίδου.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης