Το νέο Public Ρεθύμνου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε 2 ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά το άνοιγμα του καταστήματος στη Μυτιλήνη, τα Public καλωσόρισαν στις 9 Ιουνίου στο δίκτυο των καταστημάτων τους το 50ο υποκατάστημα στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ερχόμενοι ακόμη πιο κοντά σε κάθε Έλληνα καταναλωτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το νέο Public Ρεθύμνου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε 2 ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 19.00 μ.μ. θα διεξαχθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου «Ήμουν κι εγώ εκεί» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί γαστρονομικός περίπατος με τον Βασίλη Καλλίδη.

Πιο συγκεκριμένα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 19.00 – Παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλά για τη λογοτεχνία και την πολιτική στο Public Ρεθύμνου. Από την καρδιά του κτήνους και την πρώτη εμφάνιση έως την καλοσύνη των ξένων και τον Σίσυφο στο μπαλκόνι, ο Πέτρος Τατσόπουλος εξομολογείται: «Ήμουν κι εγώ εκεί» και μιλάει για όλα, χωρίς φόβο και πάθος. Για τη λογοτεχνία, την πολιτική και τη ζωή. Γνωρίστε τον στο Public Ρεθύμνου την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, στις 7 μ.μ.. Το βιβλίο «Ήμουν κι εγώ εκεί» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Σάββατο 2 Ιουλίου στις 11.00 – Γαστρονομικός Περίπατος με τον Βασίλη Καλλίδη

Οι Εκδόσεις Πατάκη και τα Public Ρεθύμνου σας προσκαλούν σε έναν γαστρονομικό περίπατο με τον Βασίλη Καλλίδη το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 11.00 π.μ.!

Δηλώστε συμμετοχή και ίσως είστε ένας από τους συνολικά 30 τυχερούς που θα κάνουν ένα γαστρονομικό περίπατο στα αγαπημένα στέκια του Βασίλη Καλλίδη στο Ρέθυμνο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης