Ένας ανεμοστρόβιλος ανθρώπων, ζώων και αντικειμένων τη στιγμή που διασχίζει την πόλη για να στήσει το τσίρκο του.

Ο Αχιλλέας Νασιάδης, στη συλλογή των σύντομων ιστοριών του, αρπάζει τον αναγνώστη από το χέρι και του προσφέρει ένα χαρμάνι εξωφρενικών εκδοχών και διεστραμμένων αστικών παραμυθιών. Ξεκλειδώνοντας κάθε κρυφή πόρτα που οδηγεί σε απροσδόκητες συναντήσεις, μεταμορφώσεις και εξομολογήσεις, το «Συρτάρταρα» αποκαλύπτει ένα ελαφρώς μετατοπισμένο σύμπαν, έναν κόσμο που κρύβεται ανάμεσα στο άνοιγμα και το κλείσιμο των βλεφάρων και, ταυτόχρονα, συνθέτει την πιο σαρκαστική και τρυφερή κριτική της ανθρώπινης ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Συρτάρταρα» αποτελεί την πρώτη έντυπη έκδοση της πλατφόρμας «Create an Accident».

Το βιβλίο του Αχιλλέα Νασιάδη με τα σχέδια του rooster κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουλίου και είναι διαθέσιμο με ελεύθερο αντίτιμο (συμπεριλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής) μέσω παραγγελίας από την ιστοσελίδα της πλατφόρμας «Create an Accident» σε περιορισμένα αριθμημένα αντίτυπα.

Το βιβλίο «Συρτάρταρα» διατίθεται με ελεύθερο αντίτιμο, έχοντας ως σκοπό ο υποψήφιος αναγνώστης να επιλέξει χωρίς υποχρεώσεις τη συμβολή του στα έξοδα παραγωγής της έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθείτε την εξής ιστοσελίδα και περιηγηθείτε στον μαγευτικό κόσμο που έπλασε ο Αχιλλέας Νασιάδης: http://createanaccident.com/sirtartara-gr/

εικονογράφηση και σχεδιασμός: rooster
έκδοση: Create an Accident
300 αριθμημένα αντίτυπα

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης