Η σπαρταριστή κωμωδία «Τα Βαφτίσια» που έχει γοητεύσει όλους αυτούς τους μήνες το αθηναϊκό κοινό, προσθέτει άλλη μια μέρα παραστάσεων στο Θέατρο Κιβωτός. Συγκεκριμένα, η παράσταση θα παίζεται από τις 24 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 20.00 το βράδυ.

Το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά – Τζένης Διαγούπη, μας πάει πίσω στο ύφος της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με επίκεντρο μια ελληνική οικογένεια που συναντιέται με αφορμή τη βάπτιση ενός μικρού παιδιού. Τι θα συμβεί στη μάζωξη όλων αυτών των συγγενών; Πόσες αντιζηλίες, διαμάχες, κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια; Πώς θα μπορέσουν όλοι αυτοί να συνυπάρξουν αρμονικά, έστω και για λίγες ώρες; Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο;Και τελικά το μεγάλο ερώτημα: «Θα γίνουν τα βαφτίσια;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ιστορία με πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, πολλές παρεξηγήσεις και πολλούς έρωτες. Οι ήρωες, φιγούρες που κινούνται στα όρια της υπερβολής και διακατέχονται από μπόλικη τρέλα, θα σας προσφέρουν ένα δίωρο αληθινής απόλαυσης.

Να τους συστήσουμε:
Ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη- Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια), γονείς του μικρού παιδιού που βαφτίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδελφός του Σωτήρη (Αργύρης Αγγέλου) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο. Η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση).

Μια παρέα σύγχρονης νεοελληνικής τρέλας, που υπόσχεται άφθονο γέλιο…

Συντελεστές
Kείμενο: Νίκος Μουτσινάς – Τζένη Διαγούπη
Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ματίνα Νικολάου
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Μουτσινάς

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης:

  • Νίκος Μουτσινάς
  • Ζέτα Μακρυπούλια
  • Φωτεινή Ντεμίρη
  • Αργύρης Αγγέλου
  • Τζένη Διαγούπη
  • Αθηνά Οικονομάκου
  • Ελένη Καρακάση

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη & Κυριακή, στις 20.00
Πέμπτη & Παρασκευή, στις 21.15
Σάββατο, στις 18.15 & 21.15

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 17 ευρώ*
Φοιτητικό, μαθητικό: 15 ευρώ
Άνεργοι: 15 ευρώ**

* Σάββατο βραδινή & Κυριακή: 19 ευρώ
** Διατίθενται εισιτήρια για ανέργους στην τιμή των 8 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό (πλην Σαββάτου βραδινής) και μόνο για προαγορά από το ταμείο του Θεάτρου.

Προπώληση
– www.livetickets.gr
– Public Συντάγματος
– Ταμείο του Θεάτρου
– Τηλ. 210 3412313

Θέατρο Κιβωτός
Πειραιώς 115, Γκάζι
Τηλ: 210 3427426

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης