Κάθε Τετάρτη
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Θέατρο Eliart

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης έχει γράψει την καταλληλότερη μουσική για την παράσταση, αφού πρόκειται για ένα έργο που αναφέρεται στη δεκαετία του ’60 και η μελωδίες αν και γράφτηκαν «σήμερα» είναι βγαλμένες μέσα από την εποχή εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, εμφανίζεται επί σκηνής, υποδυόμενος το ρόλο ενός ακέραιου μεν χαρακτήρα, αλλά με μνήμη που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ξαφνικά. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές και σε αυτό βοηθά το πρωτότυπο και καλόγουστο σενάριο του Μίμη Καπέρδου και το ότι πρόκειται για μία παρέα νέων καλλιτεχνών, που με όρεξη και έρωτα για το θέατρο, που ακουμπούν τα συναισθήματα και τις ικανότητές τους, στη σκηνή.

Η κωμωδία εποχής, «Το Μεγάλο Έργο», του Μίμη Καπέρδου, που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου δημιουργού στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου «Φτερά στους νέους δημιουργούς», ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο Θέατρο Eliart, με σκοπό να σας θυμίσει ότι οι εποχές μπορεί να άλλαξαν, αλλά μερικά πράγματα έχουν παραμείνει ίδια…

Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα σαλόνι της δεκαετίας του ’60. Όταν ένας δήμαρχος κρυφά από την οικογένειά του και κυρίως από την γυναίκα του, που είναι κόρη πρώην, τίμιου δημάρχου, προσπαθεί να καταχραστεί λεφτά του δημοσίου, μέσω ενός μεγάλου έργου που έχει υποσχεθεί στους δημότες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα βαίνουν καλώς μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται σπίτι του ο μελλοντικός γαμπρός του…

Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μίμης Καπέρδος
Μουσική – Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

  • Ναταλία Μαργωμένου
  • Στεφανία Φιλιάδη
  • Κώστας Σπυρόπουλος
  • Χρήστος Κορδελάς
  • Μιχαέλα Μάλλιαρη
  • Μίμης Καπέρδος

Guest star: ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Διάρκεια: 70 λεπτά

Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127 (Μετρό Κεραμεικός)
τηλ. 210 3477677

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης