Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας του 31ου Φεστιβάλ Βιβλίου. Ικανοποιητικές και οι πωλήσεις, οι οποίες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά.

Έκπληξη προκάλεσε ακόμη και στους διοργανωτές η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο 31ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται φέτος στον ανανεωμένο και καινούργιο χώρο, στο αναπλασμένο τμήμα της Ν. Παραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των πολιτών στο πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας του φεστιβάλ, τονίζει: «Το βιβλίο έβαλε γκολ. Παρότι η χώρα μας βρίσκεται σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο- με τη μεγάλη τους προσέλευση στο φεστιβάλ βιβλίου το πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας επιβεβαίωσαν ότι το βιβλίο είναι παντός καιρού. Αντέχει στις δυσκολίες.

Αν και βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο και ταυτόχρονα διεξάγονταν καθημερινά οι αγώνες του EURO, τους οποίους παρακολουθούμε όλοι λόγω της καλής πορείας που έχει καταφέρει η εθνική μας ομάδα, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης βρήκαν και χρόνο και διάθεση να επισκεφτούν το φεστιβάλ, να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις και να προμηθευτούν τα βιβλία τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές».

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης