Το κινηματογραφικό franchise ενός πολυαγαπημένου παλιού καρτούν και σειράς παιχνιδιών, μάς έχει προσφέρει μια καλή πρώτη ταινία και μια ανεκτή τρίτη αλλά οι υπόλοιπες δύο ήταν ασυνάρτητες και κουραστικές μπαλαφάρες ολκής.

Ειδικά η προηγούμενη 4η ταινία, το “Age of Extinction”, ήταν για τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα “εφέ για το εφέ” χωρίς αίσθηση ροής, δείχνοντας την εμφανέστατη διάθεση του Michael Bay (“Pain & Gain”, “Armageddon”, “The Rock”, “Bad Boys” κ.α.) να παραγεμίζει όλο και περισσότερο τα sequel των Ρομποτοειδών, όσο αυτά αποφέρουν δισεκατομμύρια δολάρια στις παγκόσμιες εισπράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 5ο φιλμ ήταν αναπόφευκτο και έτσι η Paramount Pictures ανακοίνωσε την επίσημη τελική ονομασία της ταινίας, η οποία θα τιτλοφορείται “Transformers: The Last Knight”. Ο υπότιτλος, πέρα από τον συσχετισμό με τον αρχηγό των Autobots, Optimus Prime, είναι και μια γενική αναφορά στους Knights of Cybertron που είχαν αναφερθεί στην προηγούμενη ταινία “Age of Extinction”. Μέλη τους ήταν και τα θρυλικά Dinobots τα οποία αναμένεται να κάνουν πάλι την εμφάνιση τους, ελπίζοντας να τα δούμε για περισσότερη ώρα.

Όσο για υπόλοιπες μαντεψιές σχετικά με την πλοκή, η λογική θέλει τον Optimus Prime να πηγαίνει στο διάστημα να συναντήσει τους δημιουργούς των Transformers (Quinstessons;) ενώ ο αρχηγός των Decepticons, Megatron που έχει επιστρέψει αναγεννημένος ως Galvatron, θα αποσκοπεί στα δικά του σχέδια και πιθανότατα στη Γη, προκειμένου να δοθεί και δικαιολογία για την ανούσια ύπαρξη των τραγικά χαζοαμερικάνικων ανθρώπινων χαρακτήρων.

Διάβασε περισσότερα και δες το teaser στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης