Για περισσότερο από μια δεκαετία, οι φαν του gaming έχουν δει τον κόσμο του Azeroth, όπως γίνεται αντιληπτός μέσα από τα προσεκτικά σχεδιασμένο και δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Warcraft της Blizzard. Αυτό αλλάζει τον Ιούνιο του 2016 καθώς ο φανταστικός αυτός κόσμος, γεμάτος μαγεία, πολεμιστές και ορκ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.  

Η ταινία «Warcraft: The Beginning» μεταφέρει το κοινό στην αρχή της ιστορίας και την έναρξη του πολέμου μεταξύ ανθρώπων και ορκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ειρηνικό βασίλειο του Azeroth βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου καθώς δέχεται εισβολής από μια άγρια φυλή Ορκ πολεμιστών που προσπαθούν εγκαταλείψουν το σπίτι τους που πεθαίνει και να βρουν νέο. Όταν η πύλη ανοίγει για τη σύνδεση των δύο κόσμων, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την καταστροφή και ο άλλος την εξαφάνιση. Οι δύο ήρωες από τις αντίθετες πλευρές θα βρεθούν σε μια σύγκρουσης που θα αποφασίσει για την τύχη της οικογένειάς τους, τους ανθρώπους τους και το σπίτι τους. Αρχίζει έτσι μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα, και που ο καθένας παλεύει για κάτι.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης