Μπορεί ο Τιμ Μπάρτον να μην επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων, αλλά οι πρωταγωνιστές του, Μία Βασικόφκσα, Τζόνι Ντεπ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα ξαναφορέσουν τα κοστούμια τους για να υποδυθούν την Αλίκη, τον Τρελοκαπελά και την Κόκκινη Βασίλισσα αντίστοιχα, στο σίκουελ «Through the Looking Glass» που θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Μπόμπιν.

Η Αλίκη έχει περάσει τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της και ταξιδεύει στην ανοιχτή θάλασσα. Μετά την επιστροφή της στο Λονδίνο, βρίσκει έναν μαγικό καθρέφτη που την επιστρέφει στο φανταστικό βασίλειο της Χώρας των Θαυμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο που ο Τρελοκαπελάς δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος και η Βασίλισσα Μιράνα ζητεί από την Αλίκη να επαναφέρει το παρελθόν. Στο δωμάτιο του Μεγάλου Ρολογιού η Αλίκη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Χρόνο, αλλά και όλους τους περασμένους φίλους και εχθρούς της ζωής της.

Στο καστ της ταινίας προστίθεται ο Σάσα Μπάρον Κοέν («Μπόρατ», «Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ») ο οποίος υποδύεται το νέο χαρακτήρα του Χρόνου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο ανέλαβε ξανά η Λίντα Γούλβερτον. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες την 27η Μαΐου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης