The Post: Απαγορευμένα Μυστικά

Πολιτικό θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, υποψήφιο για έξι Χρυσές Σφαίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί τη Μέριλ Στριπ και τον Τομ Χανκς στην ταινία «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά». Πρόκειται για μία συγκλονιστική δραματική ταινία που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέιτ Γκράχαμ (Μέριλ Στριπ), και στον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι (Τομ Χανκς), καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων. Οι δυο τους πρέπει να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, καθώς θέτουν τόσο τις καριέρες τους όσο και την ελευθερία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Η ταινία αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική σύμπραξη μεταξύ του κορυφαίου κινηματογραφιστή και των υπερταλαντούχων ηθοποιών, ενώ ο Σπίλμπεργκ, εκτός από τη σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τις Έιμι Πασκάλ και Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ. Το σενάριο έγραψαν η Λιζ Χάνα και ο Τζος Σίνγκερ.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ, Άλισον Μπρι, Σάρα Πόλσον, Κάρι Κουν, Ντέιβιντ Κρος, Μπρους Γκρίνγουντ, Τρέισι Λετς, Μπομπ Όντενκιρκ.

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Επιβάτης

Ο Μάικλ ΜακΚόλει επιστρέφοντας σπίτι του με το τρένο, δέχεται μια δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας θανάσιμης συνωμοσίας που θα καταλήξει στη δολοφονία όλων όσων βρίσκονται στο τρένο ενώ αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το αποτρέψει. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο Μάικλ προσπαθεί να στηριχθεί στους τακτικούς συνεπιβάτες του που γνωρίζει χρόνια προσπαθώντας ταυτόχρονα να παγιδέψει τους δολοφόνους, να αποκαλύψει τη συνωμοσία και το τρένο με τους επιβάτες να φθάσει σώο και ασφαλές στο τέρμα.

The Commuter

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά

Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Σαμ Νιλ.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το τρέιλερ:

Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα

Ντουέιν Τζόνσον και Τζακ Μπλακ στο ριμέικ της κλασικής οικογενειακής περιπέτειας του 1995.
Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και μετατρέπονται στα άβαταρ που διάλεξαν. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι – πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Κάρεν Γκίλαν, Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ, Νικ Τζόνας.

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Το Δωμάτιο των Θαυμάτων

Ο Τομ Χέινς σκηνοθετεί ένα μοντέρνο παραμύθι με την Τζούλιαν Μουρ. Σε δύο ξεχωριστές ιστορίες από διαφορετικές εποχές, ένα κωφάλαλο κορίτσι και ένα κωφό αγόρι φεύγουν από το σπίτι τους και με διαφορά 50 χρόνων καταφεύγουν στη Νέα Υόρκη, όπου και βιώνουν αναπάντεχες εμπειρίες και συναντούν μοναδικούς ανθρώπους.

Wonderstruck

Δραματική 2017

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τοντ Χέινς με τους: Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Όουκς Φέγκλι, Μίλισεντ Σίμοντς.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Διπλός Εραστής

Τολμηρό ερωτικό θρίλερ του Φρανσουά Οζόν. Η Κλοέ, μια ευάλωτη νεαρή γυναίκα με καταθλιπτικές τάσεις, αρχίζει ψυχοθεραπεία και ερωτεύεται τον ψυχίατρο της Πολ. Μερικούς μήνες αργότερα, όταν μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι, θα ανακαλύψει ότι ο εραστής της κρύβει την πραγματική του ταυτότητα…

L’ Amant Double

Θρίλερ 2017

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Μαρίν Βακτ, Ζερεμί Ρενιέ, Ζακλίν Μπισέ.

Δείτε το τρέιλερ:

Του Θεού η Χώρα

Η βρετανική ταινία «Του Θεού η Χώρα», που χαρακτηρίστηκε ως μια «τραχιά εκδοχή του Brokeback Mountain» και κέρδισε κοινό και κριτικούς παγκοσμίως, φιγουράροντας ανάμεσα στις 30 καλύτερες ταινίες της χρονιάς σύμφωνα με το Rotten Tomatoes.

Ο Τζόνι Σάξμπι εργάζεται επί πολλές ώρες στην απόμακρη φάρμα της οικογένειάς του στο Γιόρκσαϊρ, στα βόρεια της Αγγλίας. Ο μόνος τρόπος που ξεγελάει τη μοναχική του ύπαρξη, είναι το να πίνει πολύ τα βράδια και να αναζητά περιστασιακό σεξ, ώσπου η άφιξη ενός Ρουμάνου μετανάστη και εποχικού εργάτη του αποκαλύπτει κάτι πρωτόγνωρο.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Francis Lee

Ηθοποιοί: Josh O’Connor, Alec Secareanu, Gemma Jones, Ian Hart.

Δείτε το τρέιλερ:

Γουέστερν

Σινεφίλ δράμα της Βαλέσκα Γκρίζεμπαχ. Μία ομάδα Γερμανών υπαλλήλων μιας κατασκευαστικής εταιρείας αναλαμβάνει ένα έργο σε μια παραμεθόρια περιοχή της ανατολικής Ευρώπης. Η διαφορά της γλώσσας τους και του πολιτισμού τους με αυτήν των ντόπιων δεν αργεί να επιφέρει δυσπιστία και συγκρούσεις.

Western

Δραματική 2017

Γερμανοβουλγάρικη ταινία, σκηνοθεσία Βαλέσκα Γκρίζεμπαχ με τους: Μάινχαρντ Νιούμαν, Ράινχαρντ Βέτρεκ, Σουλεϊμάν Αλίλοφ Λέβιτοφ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης