Έρχεται το «Rogue One: A Star Wars Story». Η νέα ταινία αφηγείται την τολμηρή προσπάθεια των Επαναστατών να κλέψουν τα σχέδια του… Death Star! Σας θυμίζει κάτι; Απ’ ότι φαίνεται οι ιστορίες των «αυτονομημένων» ταινιών Star Wars θα πατούν γερά στη βασική μυθολογία της σειράς.

Πρωταγωνίστρια του νέου «διαγαλαξιακού» κινηματογραφικού κεφαλαίου είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (υποψήφια για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου με τη «Θεωρία των Πάντων»), η οποία πλαισιώνεται από ένα δυνατό καστ που απαρτίζεται από τους Ντιέγκο Λούνα («Milk»), Φόρεστ Γουίτακερ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας») και Μαντς Μίκελσεν («Dr. Strange»). Τη μουσική υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Τζιακίνο, που αντικατέστησε τον ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά («Ξενοδοχείο Grand Budapest»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τοποθετείται ανάμεσα στα Επεισόδια III και IV. Μια περίοδο που δεν υπάρχουν πια Τζεντάι, μιας και έχουν εξολοθρευτεί. Αυτό το γεγονός καθορίζει την ταινία. Πυρήνας της είναι μια ομάδα ατόμων που δεν έχουν ειδικές ικανότητες, αλλά προσπαθούν να φέρουν την ελπίδα και τη Δικαιοσύνη στον γαλαξία» δηλώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γκάρεθ Έντουαρντς.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μυθολογία της σειράς, «Rogue» ονομάζουν οι πιλότοι της Επανάστασης τα διαστημόπλοιά τους.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την αφίσα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης