Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Χάρης: Χαίρεται είμαι 68 χρονών, τα τελευταία χρόνια προκειμένου να κάνω σεξ και να έχω ικανοποιητική στύση έπαιρνα ένα χάπι το Cialis των 20 mg προ εξαμήνου περίπου πήρα ακόμη μισό (11/2), τώρα έχω διαπιστώσει ότι δεν επαρκεί. Θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να παίρνω 2 χάπια μαζί. Επί προσθέτως θέλω να σας κάνω γνωστό ότι και στον πολύ πρόσφατο καρδιολογικό τσεκάπ διαπιστώθηκε η καλή κατάσταση της καρδιάς καθώς και ο πλήρης αιματολογικός έλεγχος είναι στα φυσιολογικά όρια. Από φάρμακα παίρνω: για τον προστάτη το Alfural , το Crestor 10 mg, το Exforge 10/125, και το Lanzol.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστώ πολύ. 

Αγαπητέ,

σε τέτοιου είδους διαταραχές πριν προχωρήσετε σε θεραπεία θα πρέπει να κάνετε ένα βασικό και απλό έλεγχο που αφορά την στύση σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης