Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών www.andrologia.gr.

Γεια σας κ. Κωνσταντινίδη Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε πριν 2 εβδομάδες και δε ξέρω τι να κάνω. Λοιπόν καθώς ήμασταν με την κοπέλα μου στο αυτοκίνητο και μου τον έπαιζε την ώρα που τελείωνα εκτός από τα υγρά, μάτωσε. Ήρθε ο γιατρός αφού γύρισα πίσω σπίτι μου και μου είπε ότι έχω ρήξη χαλινού. Κα μετά από μια εβδομάδα μου είπε ότι έχω βραχύ χαλινό. Λοιπόν ο γιατρός θέλει να διατηρήσει το χαλινό όπως είναι. Κατά τι γνώμη σας τη πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να ξανά ματώσει; Μήπως πιέστηκε πάρα πολύ από την κοπέλα μου στο πάνω κάτω και δεν άντεξε; Μήπως έχασε την ελαστικότητα του γιατί είχα αφεθεί έτσι περίπου 10 με 11 ολόκληρους μήνες; Θέλω πάρα πολύ να μου απαντήσετε πάνω στις ερωτήσεις μου και τη μου προτείνετε να κάνω. Έχω ακούσει ότι κόβετε και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι σίγουρο και ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά; Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω και τρόμαξε πάρα πολύ η κοπέλα. Περιμένω σύντομα νέα σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ, 

εάν όντως υπάρχει βραχύ χαλινό τότε θα πρέπει να γίνει διατομή. Είναι η μοναδική λύση για να μην έχετε συνέχεια ενοχλήσεις. Γίνεται με πολύ απλό τρόπο και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης