Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με το Ανόβερο στη Γερμανία, για την 9η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Champions League (28/2, 18:30). Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και, παρότι έχει συμπεριληφθεί στη 14μελή αποστολή, δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί. Αν τελικά ο Κροάτης δεν τα καταφέρει, τη θέση του στη 13άδα του αγώνα θα πάρει ο Μανώλης Πρέκας.

«Το παιχνίδι στο Ανόβερο κρύβει παγίδες. Επιβάλλεται να είμαστε πολύ σοβαροί και πολύ καλοί, με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι σε ένα αντίπαλο που παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης υπογράμμισε: «Όλοι οι αγώνες στο Champions League είναι δύσκολοι. Ακόμη κι αν φαίνεται ότι η ομάδα μας νικά εύκολα, δεν ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να συμβεί. Έχουμε ήδη παίξει με το Ανόβερο (σ.σ. 11-7 στον Πειραιά τον Ιανουάριο), τους ξέρουμε καλά και θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε κάποιους παίκτες που είναι επικίνδυνοι στην επίθεση. Το κλειδί για τη νίκη είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης